Η Εταιρία

H Κάπα TEL A.E. είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Δίκτυο Ενημερώσεως στην Ελλάδα και ξεκίνησε την λειτουργία του το 1993. Έως σήμερα είναι το μόνο αμιγώς Ελληνικό δίκτυο το οποίο έχει εξειδικευτεί τόσο στην συγκέντρωση και επεξεργασία των πληροφοριών όσο και στη διανομή των πληροφοριών αυτών εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες.
Επίσης υλοποιεί καινοτομικές λύσεις για να προσφέρει τους πλέον οικονομικούς, ταχείς και αξιόπιστους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Καπα–TEL είναι οι ακόλουθες:

ON LINE σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών ΑΘΗΝΏΝ
Συνεχή ροή ειδήσεων από την Ελλάδα και εξωτερικό
Εφαρμογές Χρηματοοικονομικής ενημέρωσης
Καθημερινή ανασκόπηση οικονομικού και πολιτικού τύπου
Ενημέρωση για ξένες χρηματαγορές, επιτόκια, καταθέσεις κ.α.
Πλήρης ενημέρωση μέσω internet για Διακηρύξεις και Διαγωνισμούς Δημοσίου
Παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο (Internet Services Providing)
Κατασκευή και φιλοξενία web site
Ειδικές εφαρμογές B2B και B2C
Παροχή περιεχομένου (content services) σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς και για Συνδρομητική Τηλεόραση
Δημιουργία ειδικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας για SMS, WAP, MMS, και Mobile Marketing (TV-Radio chat, Παιχνίδια, Διαγωνισμοί κ.α.)

Ειδικότερα, το Καπα–TEL λειτουργεί σε 24ωρη βάση και έχει on line σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, συνεχή ενημέρωση των βάσεων δεδομένων του για κάθε είδους διακήρυξη και διαγωνισμό, οικονομικούς δείκτες, διεθνείς ισοτιμίες συναλλάγματος (FOREX), διαρκή επιχειρηματική και πολιτική ειδησεογραφία, επισκόπηση τύπου, καθώς και την εξέλιξη των διεθνών χρηματαγορών.

Έχει παρουσία στο χώρο του Internet από το 1993 και έχει δημιουργήσει δεκάδες εφαρμογές πάνω σε αυτό, παρέχοντας και υπηρεσίες πρόσβασης (Internet Service Provider) σε χιλιάδες χρήστες.

Tο Καπα-TEL, διαθέτει την τεχνολογική υπεροχή που απαιτείται για να συνεχίσει να παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες περιεχομένου, αναπτύσσοντας τις υποδομές και την τεχνογνωσία του στον ευρύ χώρο της ηλεκτρονικής πληροφορίας, μεταξύ άλλων με το internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών που εξυπηρετούν τις ανάγκες άμεσης επικοινωνίας καθώς και η άριστη γνώση της τεχνολογίας, είναι τα βασικά εφόδια της εταιρίας για τη μελλοντική δυναμική και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της Νέας Οικονομίας
.